Doe mee aan de Wakibi Wandeling op 6 oktober 2024: stappen tegen armoede

Door Redactie Wakibi op 25-8-2024

De 2e Wakibi Wandeling vindt plaats op 6 oktober 2024, een 11,5 km lange tocht door de Hoorneboegse Heide en het Loosdrechtse Bos. Geniet van de natuur en draag bij aan een goed doel.

Op zondag 6 oktober 2024 vindt de 2e Wakibi Wandeling plaats op de prachtige Hoorneboegse Heide en in het Loosdrechtse Bos, net onder Hilversum. Ook dit jaar nodigen we je uit om samen met ons te wandelen en een verschil te maken in de wereld. De wandeling van 11,5 kilometer leidt je door deze schitterende heide- en bosgebieden en biedt een unieke kans om zowel van de natuur te genieten als een positieve impact te maken.

Wat maakt de Wakibi Wandeling 2024 uniek?

De opbrengst van de Wakibi Wandeling wordt volledig besteed aan het verstrekken van microkredieten aan vrouwelijke ondernemers in ontwikkelingslanden via het Women Empowerment Fonds van Wakibi. Deze microkredieten helpen vrouwen bij het opstarten of uitbreiden van hun bedrijf, waardoor ze hun levensstandaard en die van hun gemeenschap kunnen verbeteren. Het mooie aan dit fonds is dat wanneer een ondernemer het geleende bedrag terugbetaalt, Wakibi het geld opnieuw uitleent aan een andere vrouw. Zo blijft het geld circuleren en worden steeds meer vrouwen geholpen.

Vijf redenen waarom jij mee moet doen aan de Wakibi Wandeling op 6 oktober:

  1. Het is leuk! 😀 Geniet van een heerlijke herfstwandeling door de bossen en over de heide, samen met anderen die net als jij stappen willen zetten tegen armoede.

  2. Het is gezond 💪 Versterk je lichaam en geest met een wandeling van 11,5 kilometer in de frisse buitenlucht. Zet je stappenteller alvast klaar!

  3. Je maakt social impact 💚 Door mee te doen, steun je direct vrouwelijke ondernemers in ontwikkelingslanden. Jouw bijdrage helpt hen een duurzame toekomst op te bouwen.

  4. Je verbindt met andere mensen 🤝 De wandeling biedt volop gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten, ideeën uit te wisselen en samen te reflecteren op wat social impact voor jou betekent.

  5. Je kunt leuke Rituals prijzen winnen! 🎁 Tijdens de wandeling worden verschillende prijzen verloot die na afloop uitgereikt worden. 

 

Het doel en deelname

Dit jaar is het doelbedrag voor de Wakibi Wandeling 25.000 euro. Er is plaats voor maximaal 150 deelnemers, dus schrijf je snel in via de officiële website. 

Kun je niet mee wandelen?

Geen zorgen! Ook als je niet kunt deelnemen, kun je een bijdrage leveren door een donatie te doen via deze link

Samen wandelen we voor verandering

De Wakibi Wandeling is meer dan een sportief evenement; het is een manier om samen te werken aan een betere wereld. Door simpelweg te wandelen, draag je bij aan het verstrekken van microkredieten die het leven van vrouwen in ontwikkelingslanden veranderen.

Help mee om ons doel te bereiken en zet samen met ons stappen tegen armoede!